IHaven.dk logo

 

 

 

 ihavenlille.jpg (23944 bytes)
blomst.gif (902 bytes)

Info

Hvem står bag IHaven.dk

 

Hvem blomst.gif (902 bytes)

IHaven.dk er oprettet, ejet og drevet af Allan Bertelsen. Han har blandt andre interesser to store interesser. Når vejret er godt er han i haven. Når det er dårligt sidden han foran computeren og konstruerer internetsider.

 

Allan i haven

 

Allan arbejder som underviser og konsulent i et stort nordisk edb-firma. Han kommer oprindelig fra Ikast men er flyttet en del rundt i jylland. Han har boet på sandet jord i Herning, leret jord i Aabenraa og er nu flyttet til Støvring kun et roekast fra højmosens spagnum.

Kort og godt blomst.gif (902 bytes)

Når man kommer til et nyt sted kan det være svært at finde rundt på siderne. Klik her for at få et overblik over IHaven.dk

 

Hvorfor blomst.gif (902 bytes)

IHaven.dk giver først og fremmest en mulighed for at kombinere to interesser. Stedet er samtidig en præsentation af en række af de muligheder der gives med internettet.

 

Det er et mål, at få mange besøgende på IHaven.dk. Det kan man kun opnå, hvis der er noget at komme efter. Det skal kunne nytte.

 

Derfor er du velkommen til at sende kommentarer og forlag til ændinger eller nye tiltag. Benyt det forum der hedder IHaven.dk - Forslag og kommentarer.

 

Hvordan

blomst.gif (902 bytes)

Hvordan kan man skabet et sted der hele tiden forandres og hele tiden tilbyder nyt til de besøgende når man nu ikke har forfædelig megen tid i overskud. IHaveb.dk forsøger at gøre det med hjælp fra gæsterne selv.

 

Man skal kunne mødes for at udveksle erfaringer, råd og ideer. I Kramboden kan jeg måske bytte mig til nogle nye spændende planter etc. Nøgleordet er interaktivitet. Informationerne flyder ikke kun fra internettet til brugeren men også den anden vej.

 

Det er forsøgt at tage hensyn til så mange som muligt. Her tænkes først og fremmest på browsere og transmissionshastigheder. Er der problemer med at få vist siderne eller den hastighed de kommer med, så skriv endelig et par linier til WebMaster. (Adessen er maskeret for at undgå Spam misbrug),

Copyright 2000 Allan Bertelsen